Rólunk

 

A kertészet fő tevékenysége szántóföldi rózsatő-termesztés. Évente 500.000db rózsatövet szaporítunk szemzés útján. Célpiacunk az európai unió tagállamainak kis és nagykereskedői, kert centrumai. Ügyfélkörünk,- vásárlási feltételek alapján-, három kategóriába sorolhatóak.

arany_agrirose_logo

 

Agrirose-gold: Együttműködés szerződéses termelés formájában. Minimális szemzési mennyiség: 300db rózsa-fajtánként. Minimális összmennyiség 5.000db évente. A fajtákat a vevő választhatja ki a szemzést megelőzően (szállítási évet megelőző év tavaszán). A szerződés tárgyát képezi az első osztályú és másod osztályú rózsatőke is.

 

Agrirose-silver: Együttműködés szerződéses termelés formájában. Minimális szemzési mennyiség: 300db rózsa-fajtánként. Minimális összmennyiség 5.000db évente. A fajtákat a vevő választhatja ki a szemzést megelőzően (szállítási évet megelőző év tavaszán). A szerződés tárgyát kizárólag az első osztályú rózsatőke képezi.

 

Agrirose-bronze: Megrendelés a szabadon forgalmazható és szabadkészletes fajtákból. A vevő a már beszemzett fajtákból választhat a készlet erejéig. Minimális rendelési mennyiség 1.000db.

 

Jövőkép: A Tóth Rózsakertészet olyan tradicionális kertészeti termelő és logisztikai szolgáltatást nyújtó céggé válik, ahol a hagyományt és a bizalmat az alapító több évtizedes tapasztalata, a megújulást és innovációt a fiatal generáció lendülete biztosítja stabil, diverzifikált vevői kör segítségével az év 12 hónapjában.

Szeged (Hungary)
Aujourd'hui
Pluie
Vent : 8.8 km/h
Humidité : 77%
9°C
  • Jeudi Demain 6 °C
  • Vendredi   7 °C
Weather Layer by www.BlogoVoyage.fr